vacatures
vacatures
vacatures

Groene Sector

Vacatures in de Groene Sector

Heb jij groene vingers en werk je graag buiten? Weet je van aanpakken, heb je ruimtelijk inzicht en ben je technisch onderlegd? Snoeien, maaien, zagen, harken en schoffelen… jij gaat door weer en wind om het project goed op te leveren. Van voorman tot leerling hovenier en van groenvoorziener tot boomverzorger, in de groene en agrarische sector is altijd wel een vacature die bij je past. Ontdek onze vacatures in de groene sector en sluit je aan bij Lempers Select!

Bekijk hieronder de vacatures in de groene sector

Vacatures

WeWeWeWeWeWeWeWe

01

Think

Uitzendbureau Lempers Select is op een missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers out-of-the-box te denken en persoonlijke aandacht te geven aan ons intern- en uitzendpersonee. Zo zetten we samen in op waardevolle arbeidsrelaties voor de lange termijn.

02

Act

We besteden doorlopend aandacht aan het vinden van de juiste match op het gebied van hard- en soft skills, maar vooral op het gebied van persoonlijkheid. Ons werk bestaat dan ook uit meer dan alleen werven en plaatsen, we staan onze kandidaten bij in hun zoekproces ene begeleiden ze in hun loopbaan. We doen whatever-it-takes om de ultieme match te maken.

03

Select

Met de juiste instelling en motivatie van zowel werkgever als werknemer ontstaat ruimte voor groei en voldoening. In onze selectie kijken we verder dan skills en opleiding. We kijken naar de passie, potentie en ambitie van onze kandidate. We think, we act, we select. Want werk dat energie oplevert oor de werknemer, levert resultaten op voor de werkgever.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter