Werkgevers
Werkgevers
Werkgevers

Werkgevers

Behoud van werkkracht

Bijna elke organisatie is regelmatig op zoek naar fris en kundig talent. Naast het binnenhalen van de juiste mensen, is ook het behouden van deze mensen vaak een uitdaging. Vooral jongere medewerkers vinden het steeds normaler om regelmatig te switchen van baan.

Werk moet tegenwoordig namelijk niet alleen geld opleveren maar ook voldoening en toekomstperspectief kunnen bieden. En naast uitdaging zoeken nieuwe generaties ook nog eens een flinke dosis plezier in hun werk.

Lange termijn focus

Naast het zoeken van de perfecte match ontzorgen we ook op het gebied van Human Resources. Daarmee zetten we in op de lange termijn. We geven om het welzijn van onze uitzendkrachten en gaan dan ook graag met ze in gesprek. Zo duiken we in de oorzaak van vroegtijdig verloop, geven we advies en denken we mee in het belang van zowel werkgever als werknemer.

We hanteren korte lijnen en staan voor snelle en duidelijke communicatie. We maken ons de organisatiecultuur, werksfeer en producten of diensten in no-time eigen en zorgen voor een vaste contactpersoon. Waar nodig zorgen we voor (bij)scholing en leiden we potentials op tot vakmensen.

Personeels-verloop & verzuim

Als werkgever gooi je misschien al je charmes in de strijd en doe je je uiterste best om goede mensen binnen te halen. Je investeert in inwerkprogramma’s en geeft nieuwe medewerkers intensieve begeleiding. Het kan enige tijd duren voordat een nieuwe medewerker op het gewenste niveau meedraait in de organisatie.

Het vervangen van een medewerker kost gemiddeld zo’n 20% van zijn jaarsalaris, afhankelijk van functie en benodigde vaardigheden. De kosten voor verloop kunnen volgens onderzoek variëren van 6 procent van een jaarsalaris tot wel 213 procent. Werving, selectie en begeleiding neemt daarnaast vaak veel tijd in beslag, om vervolgens de core-business uit het oog te verliezen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Selectie op persoonlijkheid en potentie

We komen het nog te vaak tegen. Ontevredenheid binnen teams door mismatching of te hoge werkdruk. We beschikken over een uitgebreid bestand aan gemotiveerde kandidaten, inzetbaar in verschillende sectoren en functies. Zo kunnen we ons beide focussen op de zaken waar we goed in zijn.

We helpen bij snelle ondersteuning van (seizoens)pieken, het duurzaam invullen van een vaste functie of een tijdelijke vervanging bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap. We selecteren niet alleen op basis van vaardigheden en opleiding maar vooral ook op basis van persoonlijkheid. We kijken bijvoorbeeld naar de passie, ambitie en potentie van kandidaten. Door in te zetten op zingeving, voldoening en werkplezier maken we van werknemers, echte ambassadeurs die feeling hebben met het bedrijfs-DNA.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter