Op zoek naar werk
Op zoek naar werk
Op zoek naar werk

Op zoek naar werk

We horen het vaker, en we (her)kennen het.

Weinig vrijheid en uitdaging, weinig waardering voor al het harde werk, weinig erkenning of het gevoel een nummer te zijn. Wil je graag een nuttige bijdrage leveren? Waardering krijgen voor wie je bent en wat je doet? Een werkplek vinden waar je je thuis voelt, zowel in de functie als binnen het team? Onze volledige dienstverlening is hierop aangepast.

Ik wil nuttige bijdragen leveren

Eat. Sleep. Work. Repeat…

Het is onze prioriteit om een baan te zoeken die bij jou past. Je gaat nou eenmaal veel tijd doorbrengen op je nieuwe werkplek met je nieuwe collega’s en dan wil je natuurlijk dat je je op je plek voelt. We zetten onze ervaring en nieuwsgierigheid in om te ontdekken waar jij energie van krijgt.

Als geen ander kennen we het gevoel van onzekerheid en onvrede op werkgebied. Ook bij ons heeft het lang geduurd tot we wisten wat we wilden en we onze ideale baan hadden gevonden. Maar de aanhouder wint. We gaan graag samen met jou de zoektocht aan om een baan te vinden waar je blij van wordt.

Ik wil een baan die bij mij past

Jouw baan, jouw leven

Plezier in je werk is natuurlijk belangrijk maar we begrijpen ook dat je aan het eind van de maand gewoon je rekeningen moet kunnen betalen. Misschien ben je op zoek naar uitdaging of je bent juist op zoek naar stabiliteit en zekerheid. Je persoonlijke situatie heeft waarschijnlijk invloed op je werkbehoefte. Je wil jezelf ontplooien, een gezin stichten of een huis kopen en daar moet je werk natuurlijk op aansluiten.

We blijven betrokken bij je nieuwe baan en je bent altijd welkom op kantoor.

Ik wil plezier in mijn werk

Een baan die bij jou past

Van bouw tot interieurverzorging en van klantenservice tot logistiek, you name it! Of je nou een passie hebt voor de zorg of toch liever administratief aan de slag gaat, we vinden altijd wel een baan die bij je past. Daarbij kijken we niet alleen naar de functie-eisen maar ook naar jouw persoonlijkheid.

In een persoonlijk gesprek gaan we dan ook op zoek naar jouw kwaliteiten en (verborgen) talenten. We maken graag tijd vrij om je goed te leren kennen en de juiste werkplek te vinden. Daarbij is het belangrijk dat je vooral gewoon jezelf bent. Dat zijn wij namelijk ook.

Ik wil ontdekken wat bij mij past

Aan de slag

Op zoek naar een baan die bij je past? Bij een bedrijf waar je je op je plek voelt? In een functie waar je volledig tot je recht komt? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Vacatures bekijken

Inschrijven

Maak een account aan om makkelijker en sneller op vacatures te reageren. Zodra je je hebt ingeschreven gaan wij voor je aan het werk en gaan we op zoek naar de juiste match.

Schrijf je in

Vacature alert

De beste vacatures, rechtstreeks in je mailbox. Waarom zoeken naar vacatures als ze ook jouw kant op kunnen komen? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

Job alert