Over ons
Over ons
Over ons

Over ons

Twee broers, één missie

De oververzadigde arbeidsmarkt veroveren. Veranderingen op de arbeidsmarkt raken iedereen. Jong, oud, creatieve vakman of theoretisch geschoold. Elke werknemer gaat merken dat het begrip ‘werk’ nieuwe invullingen krijgt.

Met nieuwe eisen aan vaardigheden en competenties wordt flexibiliteit een steeds belangrijke factor. We geloven in de dynamiek en diversiteit van de arbeidsmarkt.

Onze missie

Hoog personeelsverloop, uitbuiting, miscommunicatie en ontevreden en onderbetaalde medewerkers. De uitzendbranche heeft gedurende de jaren niet de meest positieve reputatie opgebouwd. We willen dan ook graag laten zien dat dit anders kan. We stellen ons als missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen.

Als hardwerkende broers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om plezier in je werk te hebben en de waardering te krijgen die je verdient. Dat weten wij, maar dat weet ons team ook. Want de familiaire, toegankelijke sfeer, die hebben we erin gehouden. En dat werkt uiteindelijk het beste. Net als jij. Daarnaast geldt bij ons: afspraak is afspraak en beloofd is beloofd. En daar zijn we trots op.

Creatieve selectie

Sinds we Lempers Select hebben opgericht, heeft bekwaamheid een nieuwe lading gekregen. We geloven in potentie en ambitie en streven dan ook naar de perfecte match. We kijken niet alleen naar functievereisten, we graver dieper. Enerzijds kijken we naar motivatie en passie en anderzijds duiken we in de organisatiecultuur. Naast de werkzaamheden zijn we bijvoorbeeld benieuwd naar de werksfeer.

We selecteren niet alleen vanuit opleiding en ervaring maar leggen de focus op persoonlijkheid en potentie. Daarnaast kijken we naar competenties, leervermogen en fysieke/mentale vitaliteit. Vanuit daar bieden we de nodige ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteuning op het gebied van life time inzetbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Selectie op persoonlijkheid en potentie

De definitie van arbeid verandert sneller dan de arbeidsmarkt verwerken kan. Is werk in de toekomst slechts voorbehouden aan toptalent, waarbij een groot gedeelte van de beroepsbevolking aan de zijlijn staat? Of is er juist perspectief door nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden? Ontstaat er meer ruimte voor creativiteit en ontplooiing? Bestaat ‘werken’ nog wel uit het leveren van economische waarde? Of gaat het juist over het leveren van toegevoegde waarde aan de maatschappij in bredere zin? Is werk slechts een bron van inkomsten of is het een bron van voldoening geworden?

Deze en andere vragen houden ons dagelijks bezig en beïnvloeden ook onze manier van werken. Focus op competenties en ontwikkel potentieel bij het individu wordt in de toekomst, ook bij ons, meer en meer het uitgangspunt.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat Lempers Select voor jou kan betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter