Nieuwe
Uitdaging?

  • Locatie

  • Branche

Direct aan de slag? Schrijf je in
Nieuwe vacatures direct in je inbox? Job alert

Aan de slag

Op zoek naar een baan die bij je past? Bij een bedrijf waar je je op je plek voelt? In een functie waar je volledig tot je recht komt? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Vacatures bekijken

Inschrijven

Maak een account aan om makkelijker en sneller op vacatures te reageren. Zodra je je hebt ingeschreven gaan wij voor je aan het werk en gaan we op zoek naar de juiste match.

Schrijf je in

Vacature alert

De beste vacatures, rechtstreeks in je mailbox. Waarom zoeken naar vacatures als ze ook jouw kant op kunnen komen? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

Job alert

Services

icon werving & selectie

Werving & Selectie

icon_Carriere_Coaching

Carriere Coaching

icon_HR_Advies

HR-Advies

icon_Recruitment

Recruitment

icon_Detachering

Detachering

icon_Training_Opleiding

Training & Opleiding

WeWeWeWeWeWeWeWe

01

Think

Uitzendbureau Lempers Select is op een missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers out-of-the-box te denken en persoonlijke aandacht te geven aan ons intern- en uitzendpersoneel. Zo zetten we samen in op waardevolle arbeidsrelaties voor de lange termijn.

02

Act

We besteden doorlopend aandacht aan het vinden van de juiste match op het gebied van hard- en soft skills, maar vooral op het gebied van persoonlijkheid. Ons werk bestaat dan ook uit meer dan alleen werven en plaatsen, we staan onze kandidaten bij in hun zoekproces en begeleiden ze in hun loopbaan. We doen whatever-it-takes om de ultieme match te maken.

03

Select

Met de juiste instelling en motivatie van zowel werkgever als werknemer ontstaat ruimte voor groei en voldoening. In onze selectie kijken we verder dan skills en opleiding. We kijken naar de passie, potentie en ambitie van onze kandidaten. We think, we act, we select. Want werk dat energie oplevert voor de werknemer, levert resultaten op voor de werkgever.

Rake Reviews

Danny WintgensLempers Select is een goed en professioneel bedrijf.

Met zeer vriendelijke personeel die goed aanvoelen waar je interesse ligt kwa werk.
Hebben vanalles mogelijkheden om de benodigde papieren en certificaten te behalen.
Al met al een top bedrijf met top kwaliteiten.

Natascha RoukemaVanmorgen naar Lemmers select geweest om kennis te maken. Wat een geweldig leuke mensen werken daar.

Super enthousiast behulpzaam en zo snel als maar kan. Vanmiddag al een nieuw contract kunnen tekenen. Ik ben superblij en raad iedereen aan om daar ook een te solliciteren .

Claudia WoinowskiIk heb inmiddels al voor de nodige uitzendbureaus gewerkt, maar dit uitzendbureau is gewoon top!

‘’Ik heb nooit het gevoel gehad dat het bij Lempers Select bij enkel woorden en géén daden bleef. De vriendin van mijn dochter mocht direct aan de slag. Er werd vervolgens netjes iedere woensdag uitbetaald. Bij Lempers Select werken hele lieve mensen die zichzelf inspannen om je aan een geschikte baan te helpen. Kortom, het beste uitzendbureau waarvoor ik gewerkt heb! ‘’

Fabienne CosemansUit nieuwsgierigheid gereageerd op een advertentie via FB.

Meteen de dag erna gecontacteerd door een vriendelijke dame en de volgende dag al een fijn gesprek gehad. Zeer vlotte dame, tijd voor een gesprek en uitleg. Voor vragen naderhand zeer snelle reactie. Was het maar overal zo goed geregeld.

Uitzendbureau Lempers Select - op zoek naar werk - Werkgevers

Benieuwd naar wat uitzendbureau Lempers Select voor jou kan betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter