Steeds meer huishoudens willen zonnepanelen. Maar dan hebben we wel genoeg mensen nodig die ze kunnen en willen plaatsen. Wil jij jezelf als monteur zonnepanelen ontwikkelen in deze groeiende branche van groene energie en ben je niet bang hogerop te komen? Dan zoeken we jou!

Aan het werk!

Een diploma is zeker geen must. Technische ervaring is niet eens zo belangrijk. Als jij gemotiveerd bent en de juiste werkhouding hebt, regelen wij de rest. Maar wat houdt het vak van monteur zonnepanelen eigenlijk in? Het werk is erg breed, maar besef goed dat je in de buitenlucht werkt. In Nederland! Dus je haalt regelmatig een nat pak. Maar jij bent niet van suiker, toch? Maar nu even alles op een rijtje, wat zijn de werkzaamheden?

– (De)monteren van de systemen
– Het onderhoud van de systemen na plaatsing
– Opdrachten uitvoeren met werkspecificaties, instructies en eventueel tekeningen
– Het zelfstandig uitvoeren van eenvoudige werkzaamheden

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een team waarbij werksfeer op nummer 1 staat. Je moet echt bij het bedrijf en je nieuwe collega’s passen. Persoonlijkheid is dus belangrijk dan werkervaring. Samen gaan we kijken, welk bedrijf het beste bij jou past!

We hebben veel vacatures in Parkstad. Daarbij is het niet eens nodig dat je eigen vervoer hebt. Daar komen we samen wel uit. Misschien stopt er eens bus vlak in de buurt van het verzamelpunt of kun je meerijden met een collega.

Zonnepanelen zijn hot

We zitten midden in een energiecrisis, dat zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan. De komende jaren worden dus vrijwel alle daken in Nederland worden voorzien van zonnepanelen. Dat is een stevige klus en die gaat jaren duren. Je bent dus als Monteur Zonnepanelen altijd zeker van werk. Dat is er genoeg. Je hoeft er eigenlijk alleen maar voor te kiezen, goed werk te leveren en betrouwbaar te zijn.

Is werken op hoogte wat voor jou?

Neem contact met ons op en wie weet sta jij binnenkort op de daken te knallen! Je kunt hiervoor ons inschrijfformulier voor gebruiken. Vermeld dat je wil werken als monteur zonnepanelen en we gaan snel samen zitten om de vacature te vinden die het beste bij jou past!

Leave a Reply