Voor werkgevers

U bent opzoek naar personeel

U bent opzoek naar nieuwe werknemers en dit op een zo kort mogelijke termijn om snel in te kunnen spelen op de kansen die de arbeidsmarkt biedt. U wilt bezig zijn met de Core Business van uw bedrijf, daarom nemen wij de werving en selectie van u over. Een goede kandidaat is vaak makkelijk beschreven, maar dan begint het zoeken. U zult erachter komen dat dit veel tijd en werk in beslag neemt, gemiddeld 20 tot 40 uur per werknemer, afhankelijk van de functie. Zo bent u bijna een hele werkweek bezig met het zoeken naar slechts één werknemer. Wat had u niet allemaal kunnen doen in deze tijd?

Lempers Select beschikt over een uitgebreid bestand aan gemotiveerde medewerkers, inzetbaar in verschillende sectoren of functies. U kunt zich bezighouden met dat waar u goed in bent, dan doen wij dat ook! Wij helpen u bij een snelle opvang van (seizoens)pieken, een vaste functie of een tijdelijke vervanging door bijvoorbeeld ziekte een parttime job.

Samen succesvol ondernemen!

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van Human Resources. Ook geven wij advies waar nodig en denken wij altijd mee in uw belang en dat van de kandidaat. Een snelle en nauwkeurige communicatie is belangrijk voor ons. U wilt weten waar u aan toe bent en wel zo snel mogelijk, zo zijn wij ook.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf gekoppeld wordt aan een vaste contactpersoon, deze kent uw wensen, het klimaat in uw bedrijf en het product of de diensten die u levert. Betrokkenheid staat écht voorop en wij doen er alles aan om dit te kunnen bieden. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en uw onderneming te leren kennen. Let experience be your guide!