Over ons

Waarom Lempers Select?

Lempers Select is opgericht door twee broers. Familie doet toch net dat beetje meer voor elkaar. Hard werken is waar wij voor staan, maar wel op een leuke manier. Zelf hebben we aardig wat tijd met de werkschoenen in de regen gestaan, niet altijd even leuk, maar het gaf voldoening en het uiteindelijke resultaat was het helemaal waard.

Wij zijn jong, gedreven en betrouwbaar. Wij zijn dit uitzendbureau gestart omdat wij nog steeds veel kandidaten spreken, welke niet op een plek terecht komen, die past bij hun kwaliteiten of karakter. Onvrede over afspraken die niet zijn nagekomen of miscommunicatie, het komt nog teveel voor! Een openstaande vacature wordt vaak zo snel als mogelijk ingevuld, waardoor er alles behalve een optimale matching plaatsvind. Euro’s mogen niet de drijfveer zijn, passie wel. Het geeft een kick om een van onze kandidaten op een goede plek te krijgen. Mooie beloften krijg je overal te horen. Niemand verwacht dat jij ons gelooft. Overtuigen doen wij daarom met daden.

Afspraken zijn er niet voor niets!

Waarom zijn afspraken zo belangrijk? Je wilt weten wat je aan elkaar hebt, in goede tijden, maar zeker ook in slechte tijden. Niet nakomen van afspraken leidt tot onnodige frustraties en irritaties. Wijhechten veel waarde aan de organisatie van het gehele werkproces, evenals de administratie die hierbij komt kijken. Communicatie verloopt helder en wij houden van korte lijnen. Waarom complex doen als het ook makkelijk kan?

Hart voor uw zaak

Hart hebben wij voor onze zaak, maar zeker ook voor die van u. Matching gebeurt grondig, dit kan alleen als wij uw bedrijf kennen. Wij willen weten hoe het werk eraan toegaat, evenals de sfeer en het werkklimaat. De dag dat wij euro’s belangrijker vinden, dan het blij maken van mensen, sluiten wij onze deuren – Intern afgesproken (hierboven staat uitgelegd hoe wij over afspraken denken). Natuurlijk zijn er commerciële belangen, maar de kick om beter, flexibeler en sneller te handelen dan branchegenoten is belangrijker voor ons. Pas als wij weten wat er speelt in uw bedrijf kunnen wij u écht helpen, op de lange termijn gaat dit vruchten afwerpen, beloofd!