Op zoek naar werk?

Lempers Select vindt een baan die bij jou past!

Met veel ervaring in de uitzendbranche voelen wij precies aan welke baan bij jou past. Wij zijn een jong, vooruitstrevend en betrokken bedrijf, opgericht door twee broers. Wij kennen de onzekerheid op werkgebied als geen ander. Ook bij ons heeft het lang geduurd, voordat wij de ideale baan hadden gevonden, maar de aanhouder wint, vandaar dat wij dit bedrijf zijn gestart. Wij willen met jou deze zoektocht aangaan, om zo snel als mogelijk te zorgen dat jij over werk beschikt, dat past bij je kwaliteiten en wensen.

Elke werknemer heeft meer kwaliteiten dan op zijn/haar CV beschreven staan. Om nu zeker te zijn dat wij jou niet tekort doen, gaan wij altijd voor een persoonlijk gesprek. Om jou als persoon echt te leren kennen, of dit nu een kwartier duurt of een uur, dat maakt ons niets uit. Dit is écht nodig voor een optimale match tussen jou en een van onze opdrachtgevers. Het is belangrijk dat jij ons kantoor met een goed gevoel verlaat, dus stel je geen saai sollicitatiegesprek voor. Gewoon jezelf zijn en het komt helemaal goed!

Wat wij daadwerkelijk voor jou gaan betekenen.

Ons doel is de beste baan voor jou te vinden. Plezier hebben in wat jij doet vinden wij hierbij het belangrijkst, daarbij kunnen wij ons voorstellen dat jij een mooie cent wilt verdienen. Onze volledige dienstverlening is hierop aangepast. Ook zullen wij zoveel mogelijk betrokken blijven bij je nieuwe baan en je bent altijd welkom op kantoor (handig om dit tijdens openingstijden te doen!).

Een functie binnen een bedrijf die echt bij jou past en waar je kennis en ervaring goed tot zijn recht komen. Benieuwd wat we jou kunnen betekenen? Kom langs voor een kop koffie en wij gaan direct voor jou aan de slag.