In ‘De Opstelling’ interviewen we één van onze uitzendtoppers over hun werk. Dit keer is het woord aan Martin, die via Lempers Select aan het werk is voor Allekabels.

 

Hey Martin! Zou je ons wat meer over jezelf en jouw werk willen vertellen?

Tuurlijk! Ik ben Martin, 35 jaar oud en ik woon in Heerlen. Naast mijn fulltime werk als buschauffeur werk ik één of twee dagen in de week voor Allekabels in Brunssum. Ideaal om toch een extra zakcentje te verdienen. Ik werk hier nu met veel plezier als orderpicker.

Hoe ben je aan je bijbaan gekomen en hoe verliep het traject met Lempers Select?

Ik had mij met cv ingeschreven als werkzoekende op Indeed. Ik werd toen door Lempers zelf benaderd dat ze een baantje hadden gevonden die paste bij mijn profiel. Vervolgens heb ik gelijk een afspraak met ze gemaakt. Ik was door eerdere ervaringen met uitzendbureau’s echt positief verrast over hoe het daar ging. Ze waren ontzettend behulpzaam en hadden vooral echt oog voor mij. Ze zagen me niet als een nummertje maar bijna als vriend!

De baan die ze als eerste voor ogen hadden voor mij werd hem uiteindelijk niet. De werktijden waren voor mij niet haalbaar. Maar Lempers heeft de draad gelijk opgepakt door samen met mij te kijken naar een alternatief dat wel geschikt was. Toen zijn we dus bij Allekabels uitgekomen.

Wat maakt jou zo tevreden over je werk als orderpicker?

Het werk is lekker zelfstandig, daar hou ik wel van. Verder voel ik me prima op mijn plek in het team. Niet alleen omdat de collega’s hartstikke vriendelijk zijn, maar ook door de begeleiding. Dat begon al toen ik op mijn eerste dag welkom werd geheten. Ik werk ook maar zo’n 3 tot 5 uur. Prima te combineren met mijn andere baan, dus. Zeker omdat ik helemaal zelf bepaal wanneer ik wel en niet werk.

Zie je jezelf dit werk over een aantal jaar nog doen?

Dat niet, maar dat wist ik van tevoren al. Ik zocht ook maar iets voor erbij, en dat was voor de korte termijn. Wel weet ik dat als ik iets nieuws zou gaan zoeken, ik nergens anders meer aanklop dan bij Lempers Select. Ik werd er echt met open armen ontvangen en voelde me er gelijk thuis.

Leave a Reply