In Job Stories nemen we je mee het veld in door maandelijks een vette job uit te lichten. Dit keer leggen we je precies uit wat het inhoudt om handlanger te zijn. Werk je graag met je handen? Houd je van afwisselend werk en heb je technisch inzicht? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Doorzettingsvermogen boven diploma’s

Bij een baan als handlanger leer je door te doen. Daarom heb je meestal ook geen diploma’s nodig. Een gemotiveerde houding en het doel om jezelf te blijven ontwikkelen, is het belangrijkste. Maar vergis je niet: de techniek en bouw is hard werken!

Geen dag is hetzelfde

Nu even alles op een rijtje; wat ga je doen als handlanger? Er zijn vele functies als handlanger en de werkzaamheden lopen behoorlijk uiteen. Maar we hebben natuurlijk wel wat voorbeelden voor je:

– Je helpt vakmensen in de bouw bij hun werk
– Installatie van vaste en rollende steigers of stellingen.
– Sloopwerk
– Graafwerk
– Opruimen
– Materiaal en gereedschap aangeven

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel vacatures, dus de salarissen liggen ook hoger dan een aantal jaar geleden. Je kunt rekenen op mooie vergoedingen en het allerbelangrijkste: werk voor langere tijd. Werkgevers willen je natuurlijk niet kwijt. Als je hard werkt en betrouwbaar bent, zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Waar kun je aan het werk?

Wij zoeken handlangers voor heel veel verschillende bedrijven. Heel simpel gezegd, je kunt zelf kiezen waar je aan de slag wilt gaan! Je kunt daarbij denken aan timmerbedrijven, dakdekkers, straatmakers, installatiebedrijven en nog veel meer. Weet je zelf niet zo goed wat bij je past? Dan gaan we samen kijken welke opdracht op jouw lijf geschreven is.

Klinkt dat goed?

Neem dan contact met ons op en binnen de kortste tijd ben jij diegene die niet te missen is op de werkvloer! Hiervoor kun je ons contactformulier gebruiken.

Vermeld dat je een functie als handlanger zoekt en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag. Voor je het weet ben je aan het werk!

Leave a Reply