Sinds kort hebben we bij Lempers Select een nieuwe aanwinst! Damian Tuite is afgelopen maand begonnen als recruiter, misschien heb je hem zelfs al eens aan de telefoon gesproken. Hoog tijd om eens kennis te maken!

 

Hoe zijn je eerste weken bevallen?

‘Mijn eerste weken bij Lempers zijn voorbijgevlogen, maar vooral heel erg leerzaam en leuk geweest!’, aldus Damian Tuite. De wereld van recruitment is nog helemaal nieuw voor mij, dus ik moest soms wel even wennen aan de hectiek haha! Hiervoor heb ik bij Maastricht Aachen Airport gewerkt als afhandelingsmedewerker, dat is natuurlijk hele andere kost. Gelukkig heb ik een vlotte babbel en ben ik sociaal ingesteld. Dat is echt een voordeel in dit vak. Door mijn directe collega’s ben ik daarnaast meteen in het wereldje ondergedompeld. Ik heb me al volop kunnen verdiepen in het werk en al veel kennis opgedaan.

 

Waarom heb je gekozen voor Lempers Select?

Dat is een mooi verhaal! Ik had het niet meer naar mijn zin bij mijn vorige werkgever en was daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wist niet precies wat ik wilde gaan doen en ben me breed gaan oriënteren. Wat ik in ieder geval zeker wist was dat ik in mijn nieuwe functie graag mensen wilde helpen en gebruik wilde maken van mijn sociale skills. Ik kwam toen per toeval een post van Lempers tegen op Facebook en besloot daarom contact op te nemen. Ik heb een heel open gesprek kunnen voeren. De vacature waar ik in eerste instantie op reageerde bleek geen match te zijn, maar al snel daarna kreeg ik vanuit Lempers de vraag of ik niet bij hen aan de slag wilde. Ontzettend leuk!

 

Hoe is de sfeer binnen het team en het contact met collega’s?

Echt super! Ik ben met open armen ontvangen en met iedere collega kan ik het heel goed vinden. We voeren open gesprekken met elkaar en dat zorgt voor een fijne sfeer. Ik heb ook het gevoel dat het werk dat ik verzet gewaardeerd wordt. Ik voel me echt gezien en gehoord. Dat is zo belangrijk! Ik kom iedere dag weer met een grote glimlach thuis.

 

Wat zijn je plannen voor de komende tijd?
Ik hoop vooral te kunnen blijven groeien binnen het vak! Daarnaast hoop ik me in de toekomst nog meer te kunnen gaan focussen op klantcontact, relatiebeheer en sales. Als ik zie hoe mijn collega’s daarmee bezig zijn dan borrelt bij mij al direct het enthousiasme op!

Leave a Reply