vacatures
vacatures
vacatures

Schoonmaak

Werken in de Schoonmaak

Heb je oog voor detail? Hou je van orde en netheid? We kijken graag samen met jou welk schoonmaakwerk bij je past. Denk hierbij aan het stofzuigen, moppen en het schoonmaken van meubilair, sanitair of trappenhuizen. Ook schoonmaakwerkzaamheden als ramen wassen, gevelreiniging, rioolservice en roetschadereiniging kunnen aan de orde zijn. Van herstel van tapijt en stoffering tot geur en schimmelbestrijding, we kijken samen waar jij het beste tot je recht komt. Ontdek onze vacatures in de schoonmaak en sluit je aan bij Lempers Select!

Bekijk hieronder de vacatures schoonmaak

Vacatures

Schoonmaak Heerlen – Sittard – Maastricht

Heerlen - Sittard - Maastricht 40 uur p/week 12.16 - 12.65 per Hour

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Je hebt ervaring in de schoonmaak (pré) of wilt heel graag; Je hebt een auto en rijbewijs; Je bent minimaal…

Schrijf je in bij Lempers Select

WeWeWeWeWeWeWeWe

01

Think

Uitzendbureau Lempers Select is op een missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers out-of-the-box te denken en persoonlijke aandacht te geven aan ons intern- en uitzendpersonee. Zo zetten we samen in op waardevolle arbeidsrelaties voor de lange termijn.

02

Act

We besteden doorlopend aandacht aan het vinden van de juiste match op het gebied van hard- en soft skills, maar vooral op het gebied van persoonlijkheid. Ons werk bestaat dan ook uit meer dan alleen werven en plaatsen, we staan onze kandidaten bij in hun zoekproces ene begeleiden ze in hun loopbaan. We doen whatever-it-takes om de ultieme match te maken.

03

Select

Met de juiste instelling en motivatie van zowel werkgever als werknemer ontstaat ruimte voor groei en voldoening. In onze selectie kijken we verder dan skills en opleiding. We kijken naar de passie, potentie en ambitie van onze kandidate. We think, we act, we select. Want werk dat energie oplevert oor de werknemer, levert resultaten op voor de werkgever.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter