vacatures
vacatures
vacatures

Klantenservice

Werken in de Klantenservice

Weet jij mensen altijd netjes te woord te staan, vind je het leuk om mensen te helpen en heb je een flinke dosis geduld op zak? Als klantenservice medewerker sta je mensen telefonisch of online te woord. Je helpt ze met vragen, neemt klachten aan of reageert op reviews. Als webcare medewerker beantwoord je berichten op social media of chat je met klanten. Ben jij een echte verkoper en is nee voor jou geen antwoord? Dan ben je misschien wel perfect voor telefonische verkoop of acquisitie. Ontdek onze vacatures klantenservice en sluit je aan bij Lempers Select!

Bekijk hieronder de vacatures klantenservice

Vacatures

WeWeWeWeWeWeWeWe

01

Think

Uitzendbureau Lempers Select is op een missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers out-of-the-box te denken en persoonlijke aandacht te geven aan ons intern- en uitzendpersonee. Zo zetten we samen in op waardevolle arbeidsrelaties voor de lange termijn.

02

Act

We besteden doorlopend aandacht aan het vinden van de juiste match op het gebied van hard- en soft skills, maar vooral op het gebied van persoonlijkheid. Ons werk bestaat dan ook uit meer dan alleen werven en plaatsen, we staan onze kandidaten bij in hun zoekproces ene begeleiden ze in hun loopbaan. We doen whatever-it-takes om de ultieme match te maken.

03

Select

Met de juiste instelling en motivatie van zowel werkgever als werknemer ontstaat ruimte voor groei en voldoening. In onze selectie kijken we verder dan skills en opleiding. We kijken naar de passie, potentie en ambitie van onze kandidate. We think, we act, we select. Want werk dat energie oplevert oor de werknemer, levert resultaten op voor de werkgever.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter