vacatures
vacatures
vacatures

Zorg

Werken in de Zorg

Ben jij iemand die altijd anderen helpt en verzorgt? Ben je sociaal sterk en heb je een flinke dosis inlevingsvermogen? Als medewerker in de zorg weet je precies wat een iemand nodig heeft en waar de behoefte van de cliënt ligt. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als helpende in de zorg, huishoudelijke hulp of als assistent bij een huisarts of ziekenhuis. Ontdek onze vacatures in de zorg en sluit je aan bij Lempers Select!

Bekijk hieronder de vacatures in de zorg

Vacatures

WeWeWeWeWeWeWeWe

01

Think

Uitzendbureau Lempers Select is op een missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers out-of-the-box te denken en persoonlijke aandacht te geven aan ons intern- en uitzendpersonee. Zo zetten we samen in op waardevolle arbeidsrelaties voor de lange termijn.

02

Act

We besteden doorlopend aandacht aan het vinden van de juiste match op het gebied van hard- en soft skills, maar vooral op het gebied van persoonlijkheid. Ons werk bestaat dan ook uit meer dan alleen werven en plaatsen, we staan onze kandidaten bij in hun zoekproces ene begeleiden ze in hun loopbaan. We doen whatever-it-takes om de ultieme match te maken.

03

Select

Met de juiste instelling en motivatie van zowel werkgever als werknemer ontstaat ruimte voor groei en voldoening. In onze selectie kijken we verder dan skills en opleiding. We kijken naar de passie, potentie en ambitie van onze kandidate. We think, we act, we select. Want werk dat energie oplevert oor de werknemer, levert resultaten op voor de werkgever.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter