vacatures
vacatures
vacatures

ICT

Werken in de ICT

Voel jij je soms de technische hulplijn van vrienden en familie? Of het nou gaat om software of hardware… op het gebied van ICT weten mensen jou te vinden, en jij weet ‘t te fixen. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en systemen. Heb je een technische studieachtergrond en ben je klaar voor een functie in de ICT? Neem dan snel een kijkje tussen onze ICT vacatures.

Bekijk hieronder de vacatures ICT

Vacatures

Intercedent / Recruiter / Sales

Heerlen 40 uur p/week 2100 - 3200 per Month HAVO

Het is weer zover. Wij zijn opzoek naar versterking.Wij zijn actief op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ondernemende allround intercedent in Heerlen. Ervaring in een soortgelijke functie zou prachtig…

Schrijf je in bij Lempers Select

WeWeWeWeWeWeWeWe

01

Think

Uitzendbureau Lempers Select is op een missie om de arbeidsmarkt, zowel kwantitatief als kwalitatief, op een duurzame manier in te vullen. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers out-of-the-box te denken en persoonlijke aandacht te geven aan ons intern- en uitzendpersonee. Zo zetten we samen in op waardevolle arbeidsrelaties voor de lange termijn.

02

Act

We besteden doorlopend aandacht aan het vinden van de juiste match op het gebied van hard- en soft skills, maar vooral op het gebied van persoonlijkheid. Ons werk bestaat dan ook uit meer dan alleen werven en plaatsen, we staan onze kandidaten bij in hun zoekproces ene begeleiden ze in hun loopbaan. We doen whatever-it-takes om de ultieme match te maken.

03

Select

Met de juiste instelling en motivatie van zowel werkgever als werknemer ontstaat ruimte voor groei en voldoening. In onze selectie kijken we verder dan skills en opleiding. We kijken naar de passie, potentie en ambitie van onze kandidate. We think, we act, we select. Want werk dat energie oplevert oor de werknemer, levert resultaten op voor de werkgever.

uitzendbazen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.

Laat een bericht achter